Ondernemers

Ondernemer of particulier.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Als u gebruik maakt van Accountflex heeft u verschillende mogelijkheden. Waar u ook voor kiest: u heeft altijd inzicht in de cijfers van uw eigen administratie.

 

Wij maken vrijblijvend een afspraak bij u thuis of op uw kantoor. Uiteraard kunnen we ook een afspraak inplannen door middel van het gebruik van Skype. 

In dit gesprek geeft u uw wensen aan. Vervolgens vertellen wij wat wij voor u kunnen doen. Ook maken wij een begroting van de totale kosten.

 

1. Administratie verwerking op basis van uurtarief 

De werkzaamheden brengen wij bij u in rekening op basis van een uurtarief. Binnen de afgesproken termijn ontvangt u uw administratie terug samen met de uitwerking hiervan. U kunt ervoor kiezen uw gehele administratie door ons te laten verzorgen, maar u kunt ook zelf gedeeltelijk uw administratie doen en Accountflex elke maand, kwartaal of jaar de eindcontrole laten doen. Wij zorgen dan voor de fiscale aangifte voor de BTW.

 

2. Administratie verwerking op basis van een all-inclusive pakket op jaarbasis

U geeft vrijblijvend aan welke wensen u heeft. Afhankelijk hiervan wordt er een prijs vastgesteld voor het volledige pakket. In overleg met u komt de administratie naar ons toe. Dit kan op diverse manieren, waaronder digitaal. Uiteraard brengen wij de fysieke administratie, na verwerking weer terug. Het all-inclusive pakket loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

 

3. Aangifte Inkomstenbelasting (los)

Het is ook mogelijk voor eenmanszaken en VOF uw inkomstenbelasting te verzorgen. Wij maken dan in overleg met u de fiscale aangifte in orde tegen en aantrekkelijk tarief. Voordat we de aangifte definitief versturen bespreken wij die uiteraard met u.

 

4. Overige fiscale aangiften

Alle overige fiscale aangiften zoals Vennootschaps-belastingaangiften besteden wij uit. Wij beschikken over een deskundig netwerk van specialisten die wij hiervoor inschakelen. Uiteraard blijft de coordinatie standaard bij Accountflex zodat u altijd beschikt over een vast aanspreekpunt.

 

5. Salarisadministratie

Ook de salarisadministratie kunt u zonder problemen aan ons uitbesteden. Dit besteden wij uit aan een externe specialist die ons voorziet van de verwerking en aanvullende advisering indien gewenst. 

 

6. Overige werkzaamheden

Uiteraard kunt u ook bij ons voor andere werkzaamheden. Zoals ook al eerder aangegeven beschikken wij over een deskundig netwerk van specialisten indien wij deze werkzaamheden niet voor u kunnen uitvoeren.